Header$type=social_icons

Kamp Akademisi

SHARE:

Sacred Canyon, bir kamp yeri olmanin Otesinde, farkli uygulamalarin gerceklestirildigi, bilimsel faaliyetlerin yapildigi, yeni insa ve tarim...

Sacred Canyon

Sacred Canyon, bir kamp yeri olmanin Otesinde, farkli uygulamalarin gerceklestirildigi, bilimsel faaliyetlerin yapildigi, yeni insa ve tarim projelerinin gelistirildigi, permakultUr, geri dönüşüm ve yesil enerji uygulamalarinin hayata gecirildigi, balik ciftligi ve mikro organizma Uretimi gibi faaliyetlerin gercgeklestirildigi bir faaliyet merkezidir. 

Ayni zamanda meyve ormani ve tropikal bitki Uretimi gibi tekniklerin de uygulandigi bir merkezdir. Bu faaliyetlerin yani sira fauna ¢alismalarinin da yapildigi bélgelerden biridir. 

Sacred Canyon, doga ve insana uyumlu bir yasam tarzini tesvik etmektedir. Bu nedenle, cesitli felsefi, muzikal, sanatsal ve meditatif aktiviteler de merkezde yer almaktadir. 

Burada insanlar, doganin sundugu huzur ve giizelliklerin tadini cikarip, ruhlarina dinginlik saglayabilecekleri bir ortamda kendilerini gelistirme firsati bulurlar. 

Bu faaliyet merkezinde bilinçli bir sekilde tasarlanan yapilar,

 Ozellikle verimli enerji kullanimi ve su tasarrufu konularinda Onem tasir.

 Ayrica organik tarim teknikleri ve e organik gubre kullanimi gibi uygulamalar da burada hayata gecirilir. 

Geri donusum surecleri  de titizlikle takip edilir ve atik yonetimi cercevesinde cevreye duyarli bir sekilde atiklarin bertarafi saglanur. 

Sacred Canyon, sadece bireysel gelisim ve dogayla uyumlu bir yagam tarzi sunmanin Otesine gecerek, ayni zamanda ziyaretcilerine egitim olanagi sunar. 

Burada duzenlenen seminerler, atolye galismalari ve kurslar araciligiyla insanlar cevreci yasam tarziyla ilgili bilgi edinebilirler. 

Ayni zamanda bu merkezde duzenlenen etkinlikler ve programlar, insanlari bir araya getirerek, ortak saglikli bir yagam alani olusturma amacina yOnelik hareket etmektedir. 

Sonuc olarak, Sacred Canyon, cesitli uygulamalarin gerceklestirildigi, bilimsel faaliyetlerin yapildigi ve yeni insa ve tarim projelerinin gelistirildigi bir faaliyet merkezidir. 

Bu merkez, permakultur, geri donusum, yesil enerji uygulamalari, balik ciftligi, mikro organizma Uretimi ve meyve ormani gibi çevreci tekniklerin uygulandigi  bir Konsepti benimser.

 Ayni zamanda felsefe, muzik, Sanat ve meditasyon gibi ruhsal aktivitelerle harmanlanarak, insanlarin dogayla uyumlu bir yagam tarzini deneyimlemelerine olanak saglar. 


Konaklama Seçenekleri:

- 2 kişiye kadar olan küçük ve büyük bungalovlar.
- En fazla 4 kişilik tek katlı 22 metrekarelik Nehir Evleri.
- En fazla 4 kişi için uygun 5.20 metrelik karavanlar.
- En fazla 3 kişiyi ağırlayabilen 25 metrekarelik Nehir Odaları.
- Kendi çadırınızı getirebilirsiniz.

Veya isterseniz kendi çadırlarımızdan seçebilirsiniz...

COMMENTS

Name

Accomodation,14,Activitiy,10,aqua,4,art,7,Business,13,energy,4,engineering,13,environment,6,farm,10,Gallery,6,i,1,meditation,3,music,8,project,23,recycle,5,social responsibility,2,spirit,7,Sports,6,Team,4,volunteer,5,workshop,22,
ltr
item
Sacred Canyon Camp Academy / We design the Future: Kamp Akademisi
Kamp Akademisi
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiu8_hOhFIZE9J-b3RsKsx6_QRnblYihajXpDbD-wGnV6wd1BQeHiMhLbKS_EfwYbISVD3AH_QRN2-d1TjElQZI6t5mUbOPdeAF3Kf21ELZflOMh_XxuUg2DoD7-c_MJRSPMkYLMwA5FeMBt8oYQYMf9BHydsuaj7prTQ9nRrk9TEfYruGeG_QfOTqIZw/s16000/IMG_20230401_074858.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiu8_hOhFIZE9J-b3RsKsx6_QRnblYihajXpDbD-wGnV6wd1BQeHiMhLbKS_EfwYbISVD3AH_QRN2-d1TjElQZI6t5mUbOPdeAF3Kf21ELZflOMh_XxuUg2DoD7-c_MJRSPMkYLMwA5FeMBt8oYQYMf9BHydsuaj7prTQ9nRrk9TEfYruGeG_QfOTqIZw/s72-c/IMG_20230401_074858.jpg
Sacred Canyon Camp Academy / We design the Future
https://www.sacredcanyon.org/2022/09/kamp-alanmz.html
https://www.sacredcanyon.org/
https://www.sacredcanyon.org/
https://www.sacredcanyon.org/2022/09/kamp-alanmz.html
true
5249604811079626902
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content